Sedikit Bunyian

Khamis, 15 Julai 2010

Berpantun Bersama Ustaz Azhar Idrus

video

Exam oh Exam


Assalamualaikum w.b.t. dan salam 1 Malaysia buat sahabat para pembaca. nampak tak ada gambar kt atas tu? haaa. gambar apakah tu? itulah jadual exam dur thani. apa maknanya tu? maknanya exam dur thani dah hampir dah. dah nk mula pon. pada post yg lepas sudah dimaklumkan bahawa penulis ada dua(2) kertas lagi tk lulus; رسم القرءان & علوم القرءان

Rabu, 14 Julai 2010

DARI BLOG KE BLOG

Assalamualaikum w.b.t.
Salam 1 Malaysia wat sume pembaca. Bertemu lagi kita dalam blog sebuah petemuan. lama suda tk menaip lam blog nih, rase janggal la plak. hari2 duk ngadap facebook jer. skang ni dalam fatroh exam dur thani. *bagi mereka yg tk tau apo tu dur thani, sila tnya pada yg tau yer. malas nk terjemahkan kt sini.*

utk pengetahuan sume2, lam exam yg lepas, aku tk lulus dua madah; علوم القرءان & رسم القرءان. jadi, utk exam kali ni ku pohon doa para sahabatlah semoga beroleh keputusan yg membolehkan aku utk naik ke tahun yg seterusnya.